Pamokų tvarkaraštis

Spalis

2018-11-17, šeštadienis, 12:00  VIRK eina out. 5 minutės atvirumo. Kavos žinovas Emanuelis Ryklys: jei ne kava, tai kas?

2018-11-20, antradienis, 12:00  Gardieji viščiukų sparneliai. Kai, atrodo, jau radai tobulų sparnelių receptą, tada paragauji šitų….

2018-11-22, ketvirtadienis, 12:00  VIRK eina out. 5 minutės atvirumo. Šefas Ernestas Viršilas: Koks jūsų mėgstamiausias greitas maistas?

2018-11-24, šeštadienis, 12:00  Apelsininis kokosų pyragas. Švelnių aromatų perpintas, originalaus skonio. Ir dar pridursime – be gliuteno – tad valgyti jį galės daug daugiau žmonių.

2018-11-27, antradienis, 12:00  VIRK eina out. 5 minutės atvirumo. Šefas Tadas Galiūnas: Ar tiesa, kad šviežios austrės cypia?

2018-11-29, ketvirtadienis, 12:00  Karamelinės migdolų riekelės. Tobuli pabarstai desertams. Tik nesuvalgykite visų, palikite desertui pabarstyti. Juk gaminote būtent tam? 😉

Gruodis

2018-12-01, šeštadienis, 12:00  VIRK eina out. 5 minutės atvirumo. Daugkartinis barmenų čempionatų laimėtojas Vainius Balčaitis: Ar sumiksuoti galima viską?

2018-12-04, antradienis, 12:00  Morkos „korėjietiškai“. Vienas dažniausiai užduodamas klausimų, susijusių su šiomis morkomis – kur jų nusipirkti. O, taip, nusipirkti jų galima, bet yra dar vienas būdas – tiesiog pasigaminti.

2018-12-06, ketvirtadienis, 12:00  VIRK eina out. 5 minutės atvirumo. Restoranų savininkas Linas Starkus: Kas buvo anksčiau – višta ar kiaušinis?

2018-12-08, šeštadienis, 12:00  Burokėliai „korėjietiškai“. Gerai arba nieko – šiuo atveju netinka, nes su burokėliais yra tik gerai. Visada.

2018-12-11, antradienis, 12:00  VIRK eina out. 5 minutės atvirumo. Šefas Deivydas Praspaliauskas: Kodėl mažą patiekalą deda ant didelės lėkštės?

Daugiau originalių autorinių receptų visą parą rasite portale – www.vmgonline.lt