Mokytojai

Alfas Ivanauskas

9 kulinarinių knygų autorius, žurnalo „Verdu ir kepu“ maisto stilistas, kulinarinių TV laidų vedėjas, pasiekęs ilgiausios Lietuvoje kulinarinės laidos rekordą

Elžbieta Monkevič

žurnalo „Verdu ir kepu“ vyr. redaktorė, konditerė, kulinarinių knygų autorė, turinti daugiau nei 25 metus patirties

Paulius Janušas

Virtuvės šefas, VMG studijos vadovas

Honorata Lyndo

Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos valdybos narė, daugelio Lietuvos ir tarptautinių gastronominių konkursų laimėtoja ir laureatė, IKA kulinarinės olimpiados aukso medalio laimėtoja, knygos „Kaupiame atsargas“ bendraautorė, virėjų komandos „Gintarinis aljansas“ narė.

Ernestas Viršilas

Užsienyje dirbęs Gordono Ramsey restorane, uždarame The Arts Club restorane, daugelį metų keliuose Lietuvos restoranuose dirbęs vyriausiuoju šefu, Vilniaus restorano „Bizarre“ vyriausias virtuvės šefas.

Rūta Augustinavičiūtė

Sūrio žinovė, „Namų restorano“ Marijampolėje bendraturtė ir virtuvės šefė, mokymų vedėja.

Valerija Livanova-Perova

Konditerijos studijos „Baker Street“, veikiančios Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje, įkūrėja bei vadovė, 2016 metų kulinarinės olimpiados IKA / Culinary Olympics“, vykstančios Erfurte, aukso medalio laimėtoja.

Deivydas Praspaliauskas

Vienas garsiausių Lietuvos šefų, burokėlių ambasadoriumi tituluojamas, šiuo metu – restorano „Amandus“ šefas.